Nažalost nema apartmana koji odgovaraju odabranim parametrima.

Apartmani u Tivtu: najbolja ponuda apartmana i privatnog smještaja u Tivtu, na najatraktivnijim lokacijama.

Naselje Tivat smješteno je u Bokokotorskom zalivu i posljednjih godina je postalo naročito značajan turistički centar zbog novoizgrađenog elitnig naselja Porto Montenegro. U ovoj jedinstvenoj prestižnoj marini na Jadranu, turistima su na raspolaganju mnogobrojni restorani i kafei uz šetalište, u kojima uz hranu i piće po pristupačnim cijenama mogu uživati u pogledu na skupocene jahte.

Pored luksuznih jahti, ono što privlači turiste da posjete Tivat i Porto Montenegro su mnogobrojne manifestacije, koncerti, kao i pozorišne predstave koje se organizuju tokom čitave godine.

Iako je sadržaj u ovom gradu bogat, za razliku od većih turističkih centara na crnogorskoj obali, u Tivtu je posjetiocima omogućen znatno mirniji odmor.

Ukoliko želite da rezervišete apartman u Tivtu, ovaj grad odlikuje raznovrsna ponuda smještaja. Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor apartmana u Tivtu na različitim lokacijama. Stan na dan u mirnijem dijelu grada, apartman u blizini šetališta, privatan smještaj na samoj obali, na vama je da izaberete.

Bez obzira da li vam je potrebno prenoćište, stan na dan, studio apartman ili apartman u Tivtu za veći broj gostiju, u našoj ponudi je moderno i kompletno opremljen privatan smještaj koji možete brzo, lako i sigurno rezervisati.