VILA WHITE OLIVE icon Djenovici
icon (10)
VILA OLD MILL icon Kamenari
icon (12)

Apartmani u Herceg Novom, veliki izbor privatnog smještaja.

Herceg Novi je primorsko mjesto, smješteno na samom ulazu u Boku Kotorsku, jednom od najljepših zaliva svijeta. Posjetiocima su na raspolaganju različiti zanimljivi sadržaji kao što su kulturni i istorijski spomenici, bazeni, spa centri, sportski tereni. Prijatan boravak u ovom gradu omogućavaju i brojni plažni barovi, noćni klubovi, restorani.

Dugačko morsko šetalište Pet Danica spaja Igalo i Meljine, takođe poznata i uvijek ugodna odmarališta. Rivijera dužine 15 km obuhvata Meljine, Zeleniku, Kumbor, Đenoviće, Baošiće, Bijelu i Kamenare. Ova mala mjesta obiluju čuvenim plažama koje su zbog svoje ljepote veoma primamljive turistima.

U Herceg Novom je prosječna temperatura od maja do septembra 25 °C, a ovaj grad se može pohvaliti sa čak 200 sunčanih dana godišnje.

Ukoliko iznajmite apartman u Herceg Novom, bićete u mogućnosti da obiđete mnoge zanimljive plaže i mjesta u Bokokotorskom zalivu, dok je Dubrovnik, poznata turistička atrakcija u susjednoj Hrvatskoj, udaljen samo sat vremena.

Zahvaljujući velikom izboru privatnog smještaja, apartmana i studio apartmana, kao i mogućnošću iznajmljivanja smještaja po principu stan na dan, na našem sajtu možete brzo i lako rezervisati svoj smještaj u Crnoj Gori. Apartman u Herceg Novom je odličaj izbor, bilo da putujete sa porodicom, prijateljima, ili želite da provedete romantičan odmor u dvoje.