BLUE PANORAMA icon Bigova
icon (4)
SECRET GARDEN icon Bigova
icon (5)
ORANGE BAY icon Bigova
icon (3)
SUMMER HIDEAWAY icon Bigova
icon (2)
SEASIDE STUDIO icon Bigova
icon (2)
YELLOW BAY icon Bigova
icon (2)

Apartmani u Kotoru, veliki izbor privatnog smještaja.

Primorski grad Kotor nalazi se u srcu Bokokotorskog zaliva. To je stara mediteranska luka, okružena gradskim zidinama, vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a kao svjetska kulturna baština.

Kroz čitav grad prostiru se građevine, isprepletane ulicicama i trgovima koje krase brojne katedrale, spomenici, crkve, palate, pozorišta. Mnogi smatraju Kotor najljepšim gradom na crnogorskoj obali, a posebnu čar mu daju karnevali i fešte koji se svake godine organizuju .

Kotor je smješten na dobroj lokaciji iz koje se brzo stiže do mnogih gradova i mjesta na crnogorskoj obali. Apartman u Kotoru je idealno rješenje, ukoliko želite da istražite Boku i stara ribarska mjesta i ostrva u zalivu. Veliki izbor apartmana u Kotoru i njegovoj okolini, daje vam mogućnost da pronađete smještaj ili prenoćište u skadu sa vašim potrebama.

Ukoliko vam je Kotor samo usputna stanica, na našem sajtu možete pronaći i privatni smještaj po principu stan na dan, studio apartmane, apartmane na dan. Stan na dan u Kotoru je, takođe, idealno rješenje ukoliko u ovaj grad dolazite iz poslovnih razloga.