VILLA HANA icon Sutomore
icon (12)
VILLA LEONA icon Sutomore
icon (10)
VILLA SARA icon Sutomore
icon (10)

Apartmani u Baru, veliki izbor privatnog smještaja

Bar je najveći grad i luka na crnogorskom primorju i jedna od glavnih turističkih destinacija u Crnoj Gori. S obzirom da je Jadranskim morem povezan sa Italijom, smatra se da je Bar veza Crne Gore sa svijetom.

Jedna od značajnih atrakcija u ovom mjestu je takozvana Crnogorska Pompeja – Stari grad Bar, koji je od 1957. godine spomenik kulture prve kategorije.

Bar je jedan od najosunčanijih mjesta južne Evrope. Može se pohvaliti velikim brojem sunčanih dana, sa čestim prisustvom vjetra i vrlo dugim trajanjem insolacije.

Dovoljno je razloga da uzmete jedan od brojnih smještaja u Baru. Iznajmljivanje apartmana u Baru omogućava vam da istražite brojne i duge plaže koje se nalaze u blizini, kao i da provedete nezaboravne trenutke u ovom i mnogim gradovima u blizini.

U našoj ponudi su apartmani, studio apartmani, a možete iznajmiti i apartman na dan ili stan na dan, ukoliko vam je potrebno prenoćište ili privatni smještaj. Apartmane u Baru možete naći na različitim lokacijama, u skladu sa vašim potrebama.